Estron sponsort nieuwe clubpakjes

Hans bedankt Chris Gerhardt van Estron

Hans Mom bedankt Chris Gerhardt van de Estron Group


Estron Group sponsort A-selectie OKK
Onlangs ontving de A-selectie van gymnastiekvereniging OKK uit handen van de heer Chris Gerhardt een sponsorbedrag van de Estron Group voor nieuwe clubpakjes. Namens de gehele trainersgroep en de turnsters bedankte trainer Hans Mom de heer Gerhardt met een bloemetje voor deze welkome bijdrage, waardoor de bovenbouw van de A-selectie de komende tijd weer piekfijn voor de dag kan komen tijdens de wedstrijden. Eerder sponsorde Estron ook al pakjes voor de onderbouw.
“Estron Group heeft zich in de loop van haar ruim 40 jarig bestaan inmiddels ontwikkeld van een trekkeronderneming pur sang tot een logistiek dienstverlener met diverse specialismen. Nog steeds is het internationale transport een belangrijk onderdeel van Estron Group. Met ± 250 trailers worden dagelijks transporten naar en van Engeland uitgevoerd voor zowel expediteurs als industriële klanten. Ook laat Estron Group in haar Expeditie Afdeling met een deel van de eigen trailervloot transporten naar en van Frankrijk en Spanje uitvoeren. Estron Group heeft tevens de mogelijkheid om goederen per container naar en van Ierland of het Verre Oosten te laten verschepen”, aldus de heer Gerhardt.
Daarnaast beschikt Estron Group tegenwoordig over ± 30.000 m2 loodsruimte, waarvan ± 5.000 m2 geconditioneerd. In deze loodsruimte worden diverse soorten goederen opgeslagen, zoals conserven, algemene koopmansgoederen en gevaarlijke stoffen. In één van de loodsen worden de onderdelen van een groot aantal schepen van een grote containerrederij opgeslagen en behandeld. Behalve het casco en de hoofdmotor, kan men in die loods alles vinden, wat op een schip kan worden aangetroffen.

“Ondanks de economische tegenwind, die al enige tijd over de wereld raast, heeft Estron Group recentelijk toch weer een aantal nieuwe klanten voor zich weten te winnen op het gebied van de op- en overslagactiviteiten. Wat dat betreft is Logistiek toch wel enigszins te vergelijken met het beoefenen van sport. Ook al zit het tegen, dan toch alert blijven en je kansen zien te benutten. Op die manier dwing je succes af”, besluit de heer Gerhardt, die de turnsport een warm hart toedraagt.


Nieuwe clubpakjes